The Van Q&A

Sesion pyetje/përgjigje pas shfaqjes së filmit The Van, me regjizorin Erenik Beqiri, producentin Olivier Berlemont, aktorin Phénix Brossard dhe studentë dhe pedagogë të Akademisë Marubi. Kinostudio - Tiranë - 4 Mars 2021

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

The Van Q&A Trailer