Final Cut & Motion Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM

Creative Technology! Second part on the series of virtual masterclasses with Ergon Gërvalla, on MacOS, Final Cut Pro, Motion, Logic Pro and DaVinci Resolve at the Marubi Film Academy Kinostudio - Tirana - January 28th, 2021

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

WATCH Final Cut & Motion Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Final Cut & Motion Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM Trailer