Masterklasë me kinematografin Seamus McGarvey @ AFMM

Të menduarit në kinema përmes eksperimentit dhe aksidentit! Një masterklasë virtuale me Kinematograf Seamus McGarvey, moderuar nga Valentina Bonizzi në Akademinë e Filmit Marubi Kinostudio - Tiranë - 14 Janar 2021

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIHNI Masterklasën me kinematograferin Seamus McGarvey @ AFMM

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Masterclass with cinematographer Seamus McGarvey @ AFMM Trailer