Mac OS & Final Cut Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM

Teknologjia Kreative! E para e një serie masterklasash virtuale mbi MacOS, Final Cut Pro, Motion, Logic Pro dhe Davinci Resolve, me Ergon Gërvallën në Akademinë e Filmit Marubi, Kinostudio, Tiranë më 28 Janar 2021.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

WATCH Mac OS & Final Cut Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Mac OS & Final Cut Masterclass with Ergon Gërvalla @ AFMM Trailer