Adelina

Pasi që arrinë t’i bind shokët e tij që të performojnë me veshje Drag në një klub të natës, pronari i të cilit është një biznismen homofob, gjërat marrin një rrugë të keqe kur performanca e tyre ndalet papritmas pas një problemi me veshjen e njërit prej tyre dhe identitetet e tyre të vërtetë zbulohen, duke vënë në rrezik të madh jetën e të gjithëve.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIH Adelina

Shfaqet from February 22 at 19:00 to February 27 at 21:30

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Adelina Trailer