Furgoni

Furgoni më në fund ndalet, dyert hapen dhe i Biri del i gjallë. Disa ndeshje të tjera dhe ai do të jetë në gjendje të paguajë rrugën e tij nga Shqipëria, dhe shpreson bashkë me të Atin e tij. (Pas filmit do të mbahet një sesion pyetje/përgjigje në zoom me regjizorin Erenik Beqiri, producentin Olivier Berlemont, aktorin Phénix Brossard dhe studentë dhe pedagogë të Akademisë Marubi)

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

The Van Trailer