Mirë se erdhët në Zvicër

Thierry është larguar nga Zvicra dhe jeton në Francë: ai është etnolog i specializuar në Laplanders. Tani ai kthehet në Zvicër me shoqen e tij Sophie, për varrimin e gjyshes së tij. Ai takohet përsëri me familjen e tij dhe zbulon se ai ka trashëguar 2 milion franga zvicerane. Por për të marrë këtë trashëgimi, ai duhet të provojë se është në gjendje të përshtatet me vlerat dhe mënyrën e jetesës së Zvicrës. Një mik zviceran, Aloïs, do të japë një trajnim të veçantë për provimin përfundimtar.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

Shihni më shumë

sq
en_US fr_FR sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Welcome to Switzerland Trailer