Në orën e Kajros

Tre histori ndodhin gjatë një dite të vetme në Kajro. Lila, një aktore në pension, po kërkon Sameh, bashkë-yllin e saj të fundit. Salma është në takim me Wael dhe është në apartamentin e mikut të Wael pasi prishet martesa e tyre. Hazem është një tregtar i ri droge në arrati nga Aleksandria në Kajro dhe merr një plak me sëmundjen e Alzheimerit. Të gjashtë personazhet e gjejnë veten në pikat vendimtare të jetës së tyre, të cilat edhe pse nuk janë të ndryshme, janë bashkuar nga fati dhe nxirren përmes shfaqjeve të përsosura të lartësive nga legjendat e kinemasë egjiptiane.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIH Në orën e Kajros

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Cairo Time Trailer