Digë

Pas dhjetë vjetësh jashtë, Catherine kthehet në Luksemburg, për të kompensuar kohën me vajzën e saj Alba, të rritur nga nëna e Catherine Elisabeth. Alba është e ftohtë dhe e largët me këtë të huaj e cila shfaqet papritur në jetën e saj, dhe po kështu edhe Elisabeth, e etur për të mbajtur të mbrojturën e saj për vete. Një ditë, Catherine nuk mund ta durojë më. Ajo "rrëmben" Albën dhe e çon në një udhëtim në një liqen deri në Veri. Kështu fillon një udhëtim shqetësues në botën e çuditshme të dashurisë amtare, vetëm për të zbuluar se ndonjëherë kundërshtari i vërtetë është vetvetja.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Barrage Trailer