Të Merresh Me Të Kaluarën

Filmi dokumentar me metrazh të gjatë 74 minuta, është një kolazh i 7 filmave të shkurtër të realizuar nga studentë të Akademisë së Filmit & Multimedias Marubi. Ndërmjet filmave paraqiten vizatime të Maks Velos, artist, piktor, ish i burgosur politik për shkak të artit të tij.Një produksion i Akademisë së Filmit & Multimedias Marubi, me mbështetjen financiare e Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri, dhe me mbështetjen e Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit.Nën mbikëqyrjen e Eric Bergkraut dhe Kujtim Çashku.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIKONI: Të Merresh me Të Kaluarën

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Dealing With The Past Trailer