Plazhi Kosher

Plazhi Kosher është një brez plazhi 100 metra i mbyllur në Tel Aviv me ditë të dedikuara që gratë dhe burrat të lahen veç e veç. Është vetëm gjysmë ore larg me makinë nga Bnei-Brak, një qytet i mbyllur Ortodoks, por për "Brave Bunch", një motërzim ortodoks femrash nga Bnei-Brak, është vite dritë larg. Është burimi i tyre i qetësisë mendore; parajsa e tyre private e lirisë, ku ato mund të jenë vetvetja, të marrin frymë thellë në oqean dhe të hapin zemrat e tyre detit. Shfaqet një botë e tërë e fshehur plot humor, e cila ekziston vetëm nga momenti kur hipin në minibus që i çon në plazh e deri në momentin kur zbresin nga autobusi dhe hyjnë përsëri në qytetin e tyre. Ne mund ta shijojmë këtë frut të ndaluar, duke zbuluar botën e brendshme të këtyre grave ultra ortodokse. Por kur krerët e komunitetit të tyre kërcënojnë ta mbyllin atë, a do të dorëzohen apo luftojnë gratë?

Poster of the film
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIHNI: Plazhi Kosher

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

Kosher Beach Trailer