Nuk Ka Luanë në Tel Aviv

Historia e Krye Rabinit të komunitetit hebre të Kopenhagës, i cili do të njihej si Rabini Doolittle. Duke mbërritur në Tel Aviv në vitin 1936, Max Shorenstein la pozicionin e tij të nderuar, në mënyrë që të përmbushte një ëndërr të vjetër: të ndërtonte një kopsht zoologjik dhe t'u mësonte fëmijëve të Palestinës-Eretz Izraelit, dashurinë për kafshët. Ëndrra e tij ishte realizuar dhe përkundër të gjitha gjasave, kopshti zoologjik i Tel Avivit u bë tërheqja më e madhe e qytetit. Megjithatë, zilia, mediokriteti dhe korrupsioni nga zyrtarët e qytetit e dëbuan atë nga parajsa që vetë kishte ndërtuar. Është një përrallë e një qyteti të ngritur nga rëra, për t'u bërë një qendër kulturore dhe financiare ndërkombëtare një shekull më vonë, dhe çmimin që u pagua për këtë rritje eksponenciale.

Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në
Ndaje në

SHIHNI: Nuk ka luanë në Tel Aviv

Shihni më shumë

sq

eBileta falas

kërkohet për të parë dhe ruajtur filmat

There Are No Lions in Tel Aviv Trailer